Manitu
Sharon

Sharon

Sharon Burgler heeft 29 jaar ervaring als Levenskrachtexpert en mediator in het begeleiden van artsen, juristen en directeuren met uiteenlopende mentale en sociale problematiek. In 1993 richtte zij Manítu op, bureau voor training, advies en coaching. Manítu is een oud indiaans begrip voor levenskracht - de eenheid die mens en natuur vormen. In eeuwenoude beschavingen werd de dialoog aangegaan met de natuurlijke omgeving en al haar levensvormen.

Herstel en veerkracht

Beste dokter,

Ik begrijp je. Ik zie je. En ik ben hier om je te helpen.

Ik ben Sharon Burgler, en ik heb begrip voor de worstelingen waar artsen zoals jij dagelijks mee te maken hebben. Je zit vast in een donkere doolhof, gevangen in je eigen gedachten en je wordt overweldigd door een enorme druk. Je draagt verantwoordelijkheden die je uitputten, en je strikte geheimhoudingsplicht maakt het moeilijk om je zorgen en angsten te delen.

Teken en erkenning

Vragen om hulp is geen teken van falen. Het is juist een teken van kracht en, moed en zelfinzicht. Het is een erkenning van je menselijkheid en een stap in de richting van herstel. Ik wil je helpen die stap te zetten.

Als coach en psycholoog heb ik drie decennia lang gewerkt met artsen, advocaten en directeuren die zichzelf zijn verloren in de chaos van hun eigen gedachten. Mijn benadering is gebaseerd op respect, positiviteit en doelgerichtheid. Ik geloof in jouw veerkracht, ook al hebben we elkaar nog nooit ontmoet, en ik ben absoluut geen hokjesdenker. Ik luister naar je zonder oordeel en bied je een veilige ruimte om je gedachten en emoties te uiten.

Je lichaam en geest zijn uitgeput. Ik heb gezien hoe artsen, zoals jij, zichzelf volledig wegcijferen. Maar ik ben hier om je te vertellen dat er een weg is naar herstel. Samen kunnen we een nieuw pad creëren dat leidt naar balans, kracht en rust.

Ik begrijp je twijfel

Ik begrijp dat je twijfelt aan het zoeken naar coaching. Het voelt als een zwakte, een toegeven dat je de controle verliest. Maar ik verzeker je dat het tegenovergestelde waar is. Het vraagt moed, wijsheid en zelfinzicht om hulp te vragen. Door samen te werken, kunnen we jouw sterke punten versterken en nieuwe oplossingen vinden voor de uitdagingen waar je voor staat.

Ik ben er om naar je te luisteren, om je te begeleiden en om je te helpen weer op je eigen benen te staan. Samen kunnen we werken aan het herstellen van je mentale welzijn, zodat je beter kunt functioneren, veerkrachtiger kunt zijn en de kracht kunt behouden om anderen te helpen. Ik nodig je uit om jezelf die uitgestoken hand te gunnen. Laten we samen een weg vinden uit de duisternis van je gedachten.

Het is tijd

Het is tijd om voor jezelf te zorgen. Het is tijd om de last die je draagt te verlichten. Het is tijd om jezelf toe te staan ​​om te herstellen en te bloeien.

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen beginnen aan jouw reis naar herstel.

Met warme groeten,

Sharon Burgler Coach en Psycholoog

Meer berichten

Mijn ontmantelde muur

Vandaag deel ik mijn verhaal, niet als expert, maar als medereiziger op het pad van herstel. Laat mij je meenemen op een reis die

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Ontdek hoe ik jou help gezond en vitaal te blijven. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en worden niet met derden gedeeld.