Manitu

Workshop It's Lonely

Ik dacht oprecht dat Aruba ‘one happy island’ was.

Ik werd ouder en ontdekte dat er eigenlijk iets heel bijzonder aan de hand is op Aruba.

Ik begon te begrijpen dat professionals met een verantwoordelijke positie, beroepsgeheim en grote werkdruk worstelden met het managen van hun persoonlijk psychisch welbevinden. Dit doet wat met mensen.

Ik begon te begrijpen dat zij amper tijd hadden om hun hart te luchten wanneer zij 24/7 beschikbaar moesten zijn, verplichte bijscholingen volgen en na alle werkzaamheden vakliteratuur moeten lezen. Dit doet wat met mensen.

Ik begon te begrijpen dat het heftig, vermoeiend en onmogelijk is om de verhalen die hen beroepsmatig verteld worden in hun eentje te dragen, te verwerken en te ontladen. Dit doet wat met mensen.

Ik zag alle signalen van wat dit met artsen, advocaten en andere academici op Aruba deed en wil daar iets aan doen, omdat ik vind dat ik hier iets aan kan doen.

Iedereen weet dat we de mogelijkheid hebben preventief te werken gaan om ons psychisch welbevinden in orde te houden. Zo ook jij.

‘Maar ja aandacht geven aan anderen gaat echt veel makkelijker dan aan mezelf.’

Anderen aandacht geven is inderdaad makkelijker. Je hoeft je eigen angst, onzekerheid en pijn dan niet te voelen. Want dat is waar je last van krijgt wanneer je je alleen voelt met je beroepsgeheim én je constante werkdruk én je je verhaal nergens kwijt kunt. Weet je dat je niet in je eentje hoeft te worstelen met deze spanning?

Spanning geeft alleen maar ellende waar je niet op zit te wachten. Hoe zou het zijn als je met enkele praktische tips je welzijn verbetert? Minder stress, beter leven. Toch?

Kom op 7 mei 2022 (9 -11 a.m.) naar de workshop ‘It’s lonely want je hebt beroepsgeheim’ op Aruba.

Voor maar € 39,- kun je erbij zijn en wacht niet te lang met inschrijven want er zijn slechts vijftig plaatsen beschikbaar.

Ik zou het te gek vinden als jij en ik elkaar een superochtend bezorgen.

Scroll naar boven

Ontdek hoe ik jou help gezond en vitaal te blijven. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en worden niet met derden gedeeld.